Ako na cottage cheese nátierku
Potrebujem:
- 1 balenie cottage cheese (neochutený)
- 1 vajíčko
- 2 väčšie redkvičky
- jarná cibuľka alebo pažítka (možno vynechať)
- koreniny – soľ
Vajíčko uvarím na tvrdo (10 minút od začatia vretia) a nechám vychladiť.
Redkvičku nastrúham najemno a vyžmýkam prebytočnú šťavu. Pridám cottage cheese (ak má šťavu tak ju vopred scedím) a na kocky narezané uvarené vajíčko. Trochu osolím. Na záver primiešam nasekané pierka z jarnej cibuľky alebo pažítku. Celú zmes poriadne premiešam, cottage cheese trochu popučím lyžicou.
Podávam na obľúbenom pečive, u nás doma je to jednoznačne chlieb.
TIPY:
- Ak neobľubujete jarnú cibuľku či pažítku, nepridávajte ju do nátierky. Pre ostatných ich len posekané posypte navrch pri servírovaní.
Komentáre
0 komentárov k “Cottage cheese nátierka”Pridajte vlastný →