Rezance s lososom

Ako na rezance s lososom

Potrebujem:

  • 250 g filetu lososa
  • 100 g mrazených špenátových listov
  • korenie na ryby
  • maslo
  • bylinkové maslo
  • balkánsky syr
  • 250 g špagiet či rezancov

Špagety či rezance uvarím v osolenej vode podľa návodu a nechám odkvapkať.

Filet narežem na kocky a orestujem na masle na panvici. Ochutím korením na ryby, podlejem trochou vody a dusím 5 minút. Následne pridám špenát. Spolu dusím ďalších 5 minút. V prípade potreby podlievam vodou.

Na záver pridám špagety, 3-4 plátky bylinkového masla a poriadne spolu premiešam.

Podávam s balkánskym syrom.

TIPY:

  • Lososa možno nahradiť aj inou rybou, napríklad pstruhom lososovitým, pozor však na kostičky.

Cviklové rezance s pstruhom lososovitým

Komentáre

0 komentárov k “Rezance s lososomPridajte vlastný →

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *