Ako na rezance s lososom
Potrebujem:
- 250 g filetu lososa
- 100 g mrazených špenátových listov
- korenie na ryby
- maslo
- bylinkové maslo
- balkánsky syr
- 250 g špagiet či rezancov
Špagety či rezance uvarím v osolenej vode podľa návodu a nechám odkvapkať.
Filet narežem na kocky a orestujem na masle na panvici. Ochutím korením na ryby, podlejem trochou vody a dusím 5 minút. Následne pridám špenát. Spolu dusím ďalších 5 minút. V prípade potreby podlievam vodou.
Na záver pridám špagety, 3-4 plátky bylinkového masla a poriadne spolu premiešam.
Podávam s balkánskym syrom.
TIPY:
- Lososa možno nahradiť aj inou rybou, napríklad pstruhom lososovitým, pozor však na kostičky.

Komentáre
0 komentárov k “Rezance s lososom”Pridajte vlastný →